Over Quest Recruitment

 

Quest Recruitment is gespecialiseerd in de werving- en selectie van Finance professionals op MBO+, HBO en WO niveau voor vaste posities van starters tot en met managementniveau. Quest staat letterlijk voor “zoektocht” en daarin willen wij jou graag ondersteunen. Of dit nu de zoektocht naar een nieuwe baan of collega is, Quest Recruitment zorgt voor de verbinding! Wij besteden veel tijd en energie om de ultieme match tussen kandidaat en opdrachtgever te vinden. Dat betekent onder meer dat er uitvoerige gesprekken worden gevoerd met zowel de opdrachtgever als kandidaat omdat alle partijen het gevoel moeten krijgen dat dit de juiste match is om langdurig bij elkaar te blijven. Quest Recruitment staat voor persoonlijk, verbinden, betrouwbaar en kwaliteit met één aanspreekpunt voor al jouw vragen!

 

Quest Recruitment bemiddelt in vaste financiële vacatures. Financiële profielen zoals onder andere financial / business controllers, financial accountants, finance / business analisten, internal auditors, tax managers en allround financieel administrateurs binnen het MKB segment, familiebedrijven, grote nationale organisaties en multinationals in diverse branches zoals onder andere chemie, productie, vastgoed, maritiem en farmacie.

 

De persoon achter Quest Recruitment

 

Esther Goud

 

Mijn naam is Esther Goud en als oprichtster van Quest Recruitment stel ik mijzelf graag aan jullie voor!

 

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de personeelsbemiddeling en sinds ik in aanraking ben gekomen met dit werk, was ik verkocht. Vanaf de start heb ik altijd Finance professionals bemiddeld en daardoor een warm netwerk kunnen opbouwen binnen dit specialisme. Ik ben zelf een tikkeltje eigenwijs, een doorzetter en erg nieuwsgierig ingesteld. Door middel van het persoonlijke contact, oprechte interesse en het besteden van veel tijd en energie in het vinden van de juiste match, ben ik van mening met Quest Recruitment onderscheidend te kunnen zijn in deze markt.

 

De combinatie van de commerciële en sociale aspecten spreken mij ontzettend aan. Voor mij geeft het heel veel energie als ik iemand kan helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging en een opdrachtgever kan ondersteunen bij het vinden van een nieuwe collega. Hoe vaak solliciteer je nu daadwerkelijk in je leven? Het blijft een spannend proces en daar ondersteun ik graag in. Ik sta voor het vinden van de ultieme match op een professionele manier met veel persoonlijke aandacht voor de betrokken partijen.

 

Graag kom ik met je in contact om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen!

 

Esther Goud

Telefoonnummer:  +31 (0)6 4152 4320

Email: esther@questrecruitment.nl