Opdrachtgevers

 

“If you think it’s expensive to hire a professional to do the job, wait until you hire an amateur.”

Red Adair

 

Quest Recruitment is ontstaan door de enorme passie voor het recruitment vak. Persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit staat bij Quest Recruitment voorop. Kunnen ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe baan of nieuwe collega geeft veel positieve energie. Het kunnen “ontzorgen” van onze opdrachtgevers op het gebied van de selectieprocedure en recruitmentactiviteiten zijn voor Quest Recruitment erg belangrijk en ondersteunen wij graag in.

 

Wat biedt Quest Recruitment?

1. Kwaliteit

Quest Recruitment onderscheidt zich door haar kleinschaligheid als tegenwicht voor de steeds groter wordende werving- en selectie bureaus. Daar waar bij veel bureaus kwantiteit belangrijker wordt dan het leveren van kwaliteit besteden wij juist veel tijd en energie om de ultieme match tussen kandidaat en opdrachtgever te vinden. Dat betekent onder meer dat er uitvoerige gesprekken worden gevoerd met zowel de opdrachtgever als kandidaat omdat alle partijen het gevoel moeten krijgen dat dit de juiste match is om langdurig bij elkaar te blijven.

2. Netwerk

Quest Recruitment staat voor het bouwen en onderhouden van een goed netwerk. Door onze ruime ervaring binnen het vakgebied Finance hebben wij de afgelopen jaren een groot en warm netwerk kunnen opbouwen. Dit netwerk houden wij warm om zeer regelmatig persoonlijk met elkaar in contact te zijn, maar wij bezoeken ook beurzen, hogescholen, universiteiten, netwerkbijeenkomsten en serviceclubs om ons netwerk en kennis uit te breiden en in stand te houden.

3. Persoonlijk contact

Een persoonlijke ontmoeting met de opdrachtgever en kandidaat is voor ons een absolute “must” om de perfecte match te maken en de zoektocht succesvol te kunnen afronden. Onze opdrachtgevers en kandidaten krijgen één vast contactpersoon die van A tot Z betrokken is bij het tot stand komen van een plaatsing. Door deze persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt en kunnen wij ook snel schakelen tussen al betrokkene partijen.

 

Wilt u met ons verder praten of een vacature bij ons onderbrengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!